Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν μέλη της Χρυσής Αυγής για επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία Θεσσαλονίκης, από ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.

Οπως σημειώνει "θρασύδειλοι ναζιστές" πέταξαν πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και να προκληθούν μικροζημιές στον εσωτερικό χώρο. "Τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι επιθέσεις μελών και φίλων της συμμορίας της Χρυσής Αυγής, εναντίον στεκιών, γραφείων πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων αλλά και μελών αριστερών οργανώσεων...

Η ένταση των επιθέσεων αυτών είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας και της ανοχής που δείχνει η αστυνομία απέναντι στη δράση των φασιστών", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Δηλώνει πως "στην προσφυγική Περαία δεν έχουν θέση ούτε οι φασίστες ούτε οι πρακτικές τους" και καλεί όλους τους πολίτες "να προασπίσουν τη Δημοκρατία από τη φασιστική απειλή αλλά και την κυβέρνηση να σταματήσει «να ποιεί την νήσσα» μπροστά στην ακροδεξιά τρομοκρατία".

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι πληροφορήθηκε την επίθεση από καταγγελία στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και διαπίστωσε το συμβάν.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.