Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Τον Τόμας Πρωτόπαπα ευλόγησε ο Ιερώνυμος

Τον άτυχο Τόμας Πρωτόπαπα -που νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην εντατική του ΚΑΤ- ζήτησε να δει και να ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε χώρα στα πλαίσια γενικής επίσκεψής του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος στο ΚΑΤ την Δευτέρα (25/03).

Σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που επίσης επισημαίνει πόσο κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα (Τρίτη 26/03) καθώς αναμένεται η απάντηση από εξειδικευμένο κέντρο της Αγγλίας που πήρε τις εξετάσεις του Τόμας και η οποία θα καθορίσει τι θα γίνει με την φαρμακευτική αγωγή.

Όλοι εύχονται και περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει ο εγκέφαλος του 26χρονου στα νέα φάρμακα, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

Ταυτόχρονα φίλοι και συνάδελφοι του Τόμας συνεχίζουν να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο και να του εύχονται να γίνει καλά. Μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Βουτσάς που δήλωσε «Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει καλά και θα γίνει καλά! Εγώ πιστεύω σε αυτά τα πράγματα! Είναι αθλητής και είναι δυνατός. Οι γονείς του να υπομένουν και να τον βοηθάνε! Θα γίνει καλά».
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.