Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Η χθεσινή στεναχώρια των φίλων και η αλήθεια για την πίεση στον εγκέφαλο!


Ακούμε το τελευταίο εικοσιτετράωρο πώς τα πράγματα πηγαίνουν λίγο καλύτερα  για τον ηθοποιό. Ότι η πίεση έχει πέσει και πώς οι Γιατροί δίνουν ελπίδες. Η πραγματικότητα;

Η πραγματικότητα είναι αυτή που ψέλλιζαν χθες κατά την έξοδό τους οι φίλοι του Τόμας. Πρόσωπα σκυφτά. Πρόσωπα στενάχωρα. Ο προπονητής του με το ζόρι κρατιέται. Όπως και οι κολλητοί του φίλοι. Ξέρουν καλά ότι η κατάσταση δεν είναι απλά κρίσιμη. Είναι οριακή.
Ελπίζουν όλοι στο θαύμα όμως την ίδια στιγμή πατούν τα πόδια τους στη γή!

Από τις περιγραφές τους κατάλαβα ότι μπορεί η πίεση στον εγκέφαλο να έπεσε μετά το ατύχημα όμως παρά την «πτώση» παραμένει πολύ πιο ψηλά απο την επικίνδυνη ζώνη. Κάτι που σημαίνει ότι κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη. Να δώσω ένα παράδειγμα με αριθμούς. Παράδειγμα είναι για να καταλάβετε όσο πιο απλά γίνεται την διαδικασία.

Όταν η φυσιολογική πίεση είναι 20 και η επικίνδυνη 30 και ο ασθενής φτάσει στο νοσοκομείο με 100, το να πέσει στο 70 Ιατρικά παραμένει σε πολύ επικίνδυνο σημείο!

Η παρέα που τον επισκέφτηκε χθες έφυγε από το νοσοκομείο, έχοντας τη ίδια «γεύση». Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση χωρίς κανέναν καλό νέο. Οι γονείς του νεαρού είναι πάντα δίπλα του. Το πιστεύουν και θέλουν το παιδί τους να «γυρίσει» δίπλα τους. Μακάρι. Οι προσευχές όλων μας είναι μαζί τους!
blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.