Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Αλκέτ Ριζάι

Παραμένει ο συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου, καθώς ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι συνεχίζει να κρατά ομήρους, ζητώντας να του παραχωρηθεί ένα αυτοκίνητο διαφυγής.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ομήρων, καθώς γίνεται λόγος για τέσσερα έως έξι άτομα, ενώ είναι αδιευκρίνιστο αν σε ομηρεία είναι μόνο σωφρονιστικοί υπάλληλοι ή και κρατούμενοι.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ο Ριζάι έχει μαζί του τουλάχιστον δύο κρατούμενους, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για ομήρους ή συνεργούς του.
Η απόπειρα απόδρασης του κακοποιού έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε, άγνωστο πώς, κατάφερε να περάσει από την πτέρυγα όπου βρισκόταν έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.
Ο Ριζάι φέρεται αποφασισμένος, κρατά μαχαίρι και χειροβομβίδα και δηλώνει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά τύπου C4. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει δώσει χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση του να του προσφερθεί το αυτοκίνητο.
Η περιοχή αστυνομοκρατείται καθώς έχουν μεταβεί εκεί μονάδες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα. Στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, ενώ εώ κλήθηκαν να παρουσιαστούν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.
Από χθες τη νύχτα βρίσκεται στο Μαλανδρίνο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μάριος Σκανδάμης, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και ενημερώνει τον υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο κακοποιός είχε αποδράσει το 2009 με ελικόπτερο, μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Πρόσφατα αποφυλακίστηκε η σύντροφός του Σούλα, η οποία είχε συνδρομητικό ρόλο στην απόδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.