Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του


Σταθερή παραμένει τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα, που βρίσκεται στην εντατική από την περασμένη Κυριακή (17/3) μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αττική Οδό.
Μετά και την τρίτη αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής οι γιατροί αλλά και κυρίως οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν να ανταποκριθεί με κάποιον τρόπο μετά και την θετική εξέλιξη της πρώτης πτώσης της εγκεφαλικής του πίεσης.
Προς το παρόν, τα πράγματα είναι σταθερά για τον ξανθό “βασιλιά” που δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ του Κατ. Το TLIFE επικοινώνησε με τον θείο του Γιώργο Πρωτόπαπα που μας ενημέρωσε πως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και σταθερή τα τελευταία 24ώρα.
«Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη. Είναι νωρίς ακόμη, μετά και την τελευταία αλλαγή της θεραπείας του. Σήμερα περιμένουμε νέα από τους γιατρούς και πιθανότατα να γίνουν εξετάσεις για να δούμε αν υπάρχει κάτι νεώτερο».
Την ίδια ώρα, από μέρα σε μέρα αναμένονται και οι απαντήσεις από το εξωτερικό, όπου έχουν σταλεί οι εξετάσεις του 25χρονου ηθοποιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.