Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 28/03/13

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας που εκδόθηκε Την Πέμπτη 28-03-2013 / 0600 τοπική Μέρος 1 Πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη 28-03-2013 Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις Πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Βορειοανατολικοί άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Αναλυτική πρόγνωση Μακεδονία, Θράκη Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στη Θράκη τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. 'Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από αργά το απόγευμα. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. 'Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς που γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες.
'Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών βροχών. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. 'Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια μεταβλητοί ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Τοπικές προγνώσεις Αττική Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. 'Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
'Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου.
Μέρος 2 Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 29-03-2013 Καιρός: στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα και από τα δυτικά σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. 'Ανεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο στα νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.