Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ανακοίνωση των απλήρωτων τεχνικών του Master Chef 2:«Να μην γίνει ο τελικός της ντροπής»


Οι απλήρωτοι τεχνικοί του «Master chef 2» εξέδωσαν ανακοίνωση!
«Έχουν ειπωθεί πολλά γραπτώς και προφορικώς για την εκπομπή μαγειρικής «MASTER CHEF 2 » της οποίας την παραγωγή και την εκτέλεση έχει αναλάβει μέχρι και σήμερα το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ για λογαριασμό της Τηλέτυπος Α.Ε( MEGA CHANNEL). Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έφτασε η στιγμή να αναφέρουμε εμείς οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ τεχνικοί, το τι ακριβώς συμβαίνει πραγματικά. Από την πλευρά μας ήδη έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς τα γυρίσματα της εν λόγω εκπομπής από τα τέλη του 2011 και ήμασταν συνεπής βάσει της σύμβασης έργου που υπογράψαμε με την εταιρεία παραγωγής.
Δυστυχώς από τότε μέχρι και σήμερα δεν μας έχουν καταβάλλει τα δεδουλευμένα μας και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι λόγια και υποσχέσεις. Το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ όλο αυτό το διάστημα είχε ως μόνιμη δικαιολογία ότι δεν έχει εισπράξει χρήματα από την Τηλέτυπος Α.Ε. και αυτό έχει ειπωθεί σε επίσημη συνάντηση από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Νικόλαο Χριστοφόρου. Ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο του ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ διατίθενται στους μοντέρ που είναι απαραίτητοι για την ολοκλήρωση της εκπομπής. Με αυτή την στάση, μας αγνοούν επιδεικτικά διότι εμείς πια δεν τους είμαστε χρήσιμοι.
Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η εκκρεμότητα της συγκεκριμένης εκπομπής είναι τα γυρίσματα 2-3 ημερών για την ανάδειξη του νικητή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναζήτηση τεχνικών για την κάλυψη.
Εμείς ζητάμε την απόλυτη στήριξη όλων των συναδέλφων, ώστε να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας για να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής. Όλοι έξω από το πλατό και όχι μέσα σε αυτό.

Οι απλήρωτοι τεχνικοί του Master Chef 2»
tvnea.blogspot.com/2013/02/master-chef-2.html#ixzz2Kr8QclCj 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.