Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Αχαϊα:Απέβαλαν μαθητή που φιλούσε την κοπέλα του και ''βούτηξε'' στο κενό!

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την αιτία που οδήγησαν τον μαθητή του 9ου Γυμνασίου στην πτώση από τον 2ο όροφο του σχολικού συγκροτήματος με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα σε πόδια και χέρια...

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν συμμαθητές του, ο νεαρός πήρε αποβολή επειδή... καθόταν με νεαρή κοπέλα στο προαύλιο του σχολείου και την φιλούσε. Τον είδε εκπαιδευτικός και του έδωσε την αποβολή. Σύμφωνα με το dete.gr, ο μαθητής προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση του εκπαιδευτικού, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος.

Ο μαθητής ανέβηκε με άλλους συμμαθητές του στον 2ο όροφο και αφού τους δήλωσε πως θα έχει πρόβλημα με την οικογένειά του, τους είπε να πάνε στο ισόγειο. Οι συμμαθητές του τον κάλεσαν να τους ακολουθήσει και εκείνος τους είπε... ''πηγαίνετε και εγώ θα κατέβω πιο γρήγορα''.

Οι νεαροί άρχισαν να κατεβαίνουν από τις σκάλες και εκείνος πήδηξε στο κενό. Ευτυχώς δεν έπεσε με το κεφάλι. Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας και δεν αντιμετωπίζει άλλο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του εκτός από τα κατάγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.