Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ από το θάνατο της Whitney Houston

H Whitney Houston έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα σε ηλικία 48 ετών. Η διάσημη τραγουδίστρια, κάτοχος πολλών μουσικών βραβείων και 11 chart-topping hits βρέθηκε αναίσθητη στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Beverly Hilton και ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε στις 3:55 το απόγευμα του Σαββάτου.

H Whitney Houston έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα σε ηλικία 48 ετών. Η διάσημη τραγουδίστρια, κάτοχος πολλών μουσικών βραβείων και 11 chart-topping hits βρέθηκε αναίσθητη στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Beverly Hilton και ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε στις 3:55 το απόγευμα του Σαββάτου. H επίσημη αιτία του θανάτου παραμένει ανεπιβεβαίωτη.

Γεννήθηκε ως Whitney Elizabeth Houston στο Newark του New Jersey το 1963. Κόρη της θρυλικής τραγουδίστριας του gospel, Cissy Houston και ξαδέλφη της Dionne Warwick, η Whitney σύντομα εκδήλωσε το πάθος της για την μουσική, τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο μαζί με την χορωδία της εκκλησίας. Στη δισκογραφία έκανε την είσοδο της το 1983, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Arista Records. Έγινε αμέσως το πνευματικό "παιδί" του παραγωγού Clive Davis και με τα albums "Whitney Houston" (1985) και "Whitney" (1987) έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες pop stars της δεκαετίας του 80, μαζί με την Madonna και τον Michael Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.