Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Video: Πατέρας πυροβολεί λάπτοπ κόρης λόγω Facebook

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο ενός Αμερικανού πατέρα στο οποίο πυροβολεί το λάπτοπ της κόρης του ύστερα από ένα wall post του διάβασε στο λογαριασμό της.

Ο πατέρας από τη North Caroilina έγινε έξω φρενών όταν είδε ένα wall post της κόρης του στο οποίο κατηγορούσε τους γονείς της ότι την βάζουν να κάνει δουλειές.

Ο Tommy Jordan βγήκε στον κήπο, έστησε την κάμερα και γύρισε ένα βίντεο στο οποίο απαντά στην κόρη του ενώ στο τέλος αδειάζει το 45άρι όπλο του πάνω στο λάπτοπ της.
Η 15χρονη Hanna είδε το βίντεο και σοκαρίστηκε βλέποντας τον πατέρα της να καταστρέφει το αγαπημένο της λάπτοπ.

Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ προβλήθηκε σε ειδήσεις και άλλες εκπομπές στην τηλεόραση.

Το θέμα της δημοσιότητας φαίνεται να ενοχλεί την οικογένεια που δεν περίμενε να αποκτήσει τέτοιο ενδιαφέρον το βίντεο.

Σε μια σειρά από wall posts στο δικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πατέρας που εργάζεται ως υπάλληλος IT, δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν σωστός γονιός, ούτε νιώθει ήρωας που έκανε κάτι τέτοιο και ότι νιώθει ένας φυσιολογικός άνθρωπος που προσπαθεί να πατά γερά στα πόδια του απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις έντονες επικρίσεις αλλά και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ο άντρας μάλιστα έβαλε διαφημίσεις στο βίντεο σε μια προσπάθεια να πληρώσει τους δικηγόρους για να κυνηγήσει όσους χρήστες και εκπομπές αντιγράφουν το βίντεο και προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από αυτό.

Επίσης δήλωσε ότι αρνείται να μιλήσει στα media καθώς αν έδινε ο ίδιος περισσότερη δημοσιότητας θα περνούσε το λάθος μήνυμα στην κόρη του.

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, η κόρη του αρχικά πήρε στραβά το όλο βίντεο βάζοντας τα κλάματα ενώ στη συνέχεια κατάλαβε και δέχτηκε την τιμωρία της και δεν την άφησε να την πάρει από κάτω.

Επίσης εξήγησε ότι κατάφερε να δει το συγκεκριμένο post αν και η 15χρονη είχε αποκρύψει από την οικογένεια και τους γνωστούς από την εκκλησία, όμως δεν είχε αποκρύψει από το λογαριασμό που είχαν ανοίξει στο Facebook για το σκύλο της οικογένειας με αποτέλεσμα ο πατέρας της κοπέλας να το δει κατά λάθος μπαίνοντας από εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.