Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Να τι θα γίνει αν χρεοκοπήσουμε …Η μυστική έκθεση του Μαξίμου

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι η Ελλάδα θα εκδιωχθεί από το ευρώ, θα επιστρέψει στη δραχμή, οι Ελληνες θα χάσουν περισσότερο από το μισό του σημερινού βιοτικού τους επιπέδου, το πολιτικό σύστημα θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα, τα εθνικά συμφέροντα θα διακυβευτούν και η κοινωνία θα διχαστεί βαθιά.

Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει εργασία κυβερνητικού παράγοντα, που αποτελεί εκδοχή μιας σίγουρα σκληρής πραγματικότητας. Η χρεοκοπία βήμα-βήμα.

ΠΡΩΤΕΣ 72 ΩΡΕΣ - Μαζικές αναλήψεις και πολιορκία τραπεζών

Οι πολίτες κατακλύζουν τις τράπεζες για να κάνουν μαζικές αναλήψεις των καταθέσεών τους. Τα πιστωτικά ιδρύματα υπό τον κίνδυνο της κατάρρευσης κλείνουν τα υποκαταστήματά τους για 2-3 μέρες και όταν τα ξανανοίγουν επιβάλλουν πλαφόν αναλήψεων ανά μήνα που δεν προβλέπεται να ξεπερνά τα 200-300 ευρώ. Πολίτες πολιορκούν τις τράπεζες, τις πυρπολούν και προκαλούνται βίαια επεισόδια. Παρεμβαίνουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Η Ε.Ε. μας στέλνει το χρονοδιάγραμμα εξόδου από το ευρώ.

ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - Ελλείψεις σε καύσιμα-τρόφιμα Οι πρώτες λεηλασίες

Παρατηρούνται οι πρώτες ελλείψεις σε πετρέλαιο, καθώς η χώρα δεν μπορεί να το εισάγει. Ατέλειωτες ουρές στα βενζινάδικα, με την τιμή της βενζίνης και των πετρελαιοειδών να αρχίζει να εκτοξεύεται από τους κερδοσκόπους. Προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες καθώς μειώνονται δραστικά όλα τα δρομολόγια. Οι τιμές των εισιτηρίων αυξάνονται έως και 200%. Ξεκινούν οι πρώτες ελλείψεις προϊόντων στα σούπερ μάρκετ, ιδίως στα εισαγόμενα είδη, που αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος της τροφοδοσίας. Τα ελληνικά είδη ανατιμώνται δραστικά. Σποραδικά παρατηρούνται οι πρώτες λεηλασίες καταστημάτων ειδών διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.