Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Hip hop καλλιτέχνες τραγουδούν για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Η Hip hop κοινότητα γίνεται μία μεγάλη αγκαλιά για χάρη των παιδιών… Ορισμένοι από τους σημαντικότερους Έλληνες hip hop καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους αύριο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block 33, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν εκεί.

Το πρόβλημα των παιδιών χωρίς οικογένεια ή παιδιών που τα κακομεταχειρίζονται, γονείς που δεν έχουν ούτε να τα θρέψουν είναι ίσως μεγαλύτερο από ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φανταστεί.

Πολλά παιδιά ζουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους με στερήσεις και με τις χειρότερες συνθήκες διαβίωσης υφιστάμενα την εγκατάλειψη και πολλές φορές την εγκληματική συμπεριφορά των προσώπων του στενού τους περιβάλλοντος. Σ’ αυτά τα παιδιά το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο θέλει να χαρίσει μια αληθινή οικογένεια.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα τραγουδήσουν οι:

- MC Yinka
- 12ος Πίθηκος
- SMA & Band
- Neon
- JK1 (Phase 3)
- Τραγικός Είρωνας
- Είδωλο Θολό (Ρώτα Πως)
- Χίλια Πρόσωπα
- UnknownArtist & Α.Εχθρός-Στοιχειοθέτης
- Attackes Raps
- Under The Mask
- Άγνωστοι Ορίζοντες
- Στιγμές
- DJ D-Mice (Total Reality)
- Opening: Στιχόραμα

Να σημειωθεί ότι κάποιοι καλλιτέχνες θα επισκεφτούν τους μικρούς μας φίλους στο Ελληνικό Χωριό προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους για την αξία του να είσαι…διαφορετικός. Εξάλλου το ίδιο το hip hop κίνημα ξεπήδησε μέσα από την διαφορετικότητα και πολλές φορές την κοινωνική απομόνωση, μεταποιώντας ένα πάλαι ποτέ μειονέκτημα, στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα του. Να είναι μία έμμετρη καταγραφή της ίδιας της κοινωνίας μας.

info
Πότε; Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012
Που; Stage 2 Πολυχώρου Πολιτισμού Block 33 (τηλ.2310 533 533, 6936 277 995)
Είσοδος; 8 ευρώ (Προπώληση Metropolis)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.