Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ρόδος: Βίασε ανήλικη και την υποχρέωσε να κάνει έκτρωση!

Μια νέα νοσηρή ιστορία παιδεραστίας με θύμα ένα 13χρονο κοριτσάκι - Έρευνα και για τους γιατρούς, που την έβαλαν στο χειρουργείο χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της. Η υπόθεση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, απασχολεί την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών....Ρόδου!

Πρωταγωνιστής ένας 30χρονος κάτοικος του νησιού, που κατηγορείται για βιασμό, ενός παιδιού που πηγαίνει στην Γ' Γυμνασίου.

Το θέμα λαμβάνει ιδιάζουσες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι ελέγχονται στα πλαίσια της ίδιας έρευνας και γιατροί που υπέβαλαν το ανήλικο παιδί σε έκτρωση χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων της!

Η ανήλικη φέρεται μάλιστα να οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι συνοδευόμενη από τον βιαστή της, που σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, την απειλούσε ότι θα ενημερώσει για την εγκυμοσύνη τον πατερα και τους συγγενείς της!

Τα πάθη της ανήλικης κοπέλας ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011. Ο 30χρονος συνάντησε την ανήλικη, σύμφωνα με πληροφορίες, για πρώτη φορά σε ένα μπαρ και άρχισε να την πολιορκεί. Κάποια στιγμή και ενώ ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα φορτικός απέναντι στην ανήλικη, την ακολούθησε σε δημόσιο χώρο, σε παραλία και εκεί τη βίασε!

Η ανήλικη διαπίστωσε ότι είχε καθυστέρηση στον κύκλο της και αφού επισκέφθηκε πανικόβλητη γιατρό, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος. Φοβήθηκε να μιλήσει στους δικούς της και ο 30χρονος την έπεισε να κάνει έκτρωση.

Μαζί του η ανήλικη επισκέφθηκε ένα ιατρείο γυναικολόγου, ο οποίος - όπως καταγγέλεται - χωρίς τη συναίνεση των γονέων της, παρουσία και άλλου ιατρού, πιθανότατα αναισθησιολόγου, την υπέβαλε σε επέμβαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελία μεταξύ άλλων, ερευνά πέραν του παράνομου των συνθηκών κάτω από τις οποίες υποβλήθηκε σε επέμβαση η ανήλικη, αν τελέστηκε και το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της καθώς καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια τέτοιου είδους επέμβασης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αναγκάστηκε να ομολογήσει το τι είχε συμβεί στους γονείς του όταν ένα τρίτο πρόσωπο, μικρής ηλικίας, άφησε στην επιχείρησή τους ένα φάκελο που περιείχε ένα υπερηχογράφημα της κόρης τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.