Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκίμαζαν τον Κάρολο Παπούλια και τους συνέλαβαν

Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια. Από τους προσαχθέντες, πέντε τελικά συνελήφθησαν -τρεις γυναίκες και δύο άνδρες- οι οποίοι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για προσβολή κατά της τιμής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, ορισμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, κατά κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της πόλης.

Τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παρέστησαν στην τελετή αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

* Αιχμές άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Θέλω να καλέσω τα κόμματα τα οποία σήμερα σε όλη την Ελλάδα οργάνωσαν αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, να συνειδητοποιήσουν ότι τη δίκαιη οργή του ελληνικού λαού δεν θα την καρπωθούν. Απλώς την καπηλεύονται με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας από τα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.