Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

Μανιακός δολοφόνος σκοτώνει άστεγους

Προειδοποίηση στους άστεγους ανθρώπους στην Καλιφόρνια να μην κοιμούνται μόνοι τους στους δρόμους, έκανε η τοπική αστυνομία εξαιτίας ενός κατά συρροή δολοφόνου που σκορπίζει το θάνατο τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, οι τοπικές αρχές της εν λόγω κομητείας μοιράζουν φακούς και σφυρίχτρες στους άστεγους προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Παράλληλα, τους προτρέπουν να κοιμούνται σε ομάδες ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο καταφύγιο.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει την βοήθεια των πολιτών έτσι ώστε να εντοπίσουν και συλλάβουν το δράστη. Για αυτό το σκοπό έχουν βρεθεί στην Καλιφόρνια, ειδικοί ντετέκτιβ από τη Placentia, Anaheim και το Brea, καθώς και από το FBI. Το πτώμα του πρώτου θύματος, James McGillivray, 53 ετών, εντοπίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου κοντά σε εμπορικό κέντρο της Placentia.

Το δεύτερο θύμα, Lloyd Middaugh, 42 χρονών, βρέθηκε σε μονοπάτι ποταμού στο Anaheim, μια βδομάδα αργότερα. Τέλος, το τρίτο πτώμα του κατά συρροή δολοφόνου, ο 57χρονος Paulus Cornelius Smit, εντοπίστηκε γεμάτο μαχαιριές έξω από μια βιβλιοθήκη

Η αστυνομία εξετάζει ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη, καθώς και αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των θυμάτων.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.