Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Με τι ξενερώνει ένας άνδρας;

Όσο χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να τον δέσετε φιόγκο στο κρεβάτι σας ξεχνάτε το πιο βασικό, «τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε»
* Μπορεί να ξέρει πολύ καλά πως είστε γυναίκα, το οποίο σημαίνει διαφορετικές ορμόνες, άλλος σωματότυπος και προφανώς πως μία φορά το μήνα αδιαθετείτε αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε και θέμα. Του φτάνει που γνωρίζει τη βασική πληροφορία που συνδέει το αίμα, με τα νεύρα σας και το πρησμένο σας στήθος, καλύτερα να το αφήσετε εκεί.
* Είναι πολύ βασικό στοιχείο σε μία σχέση η οικειότητα, αλλά το να μην κλείνετε την πόρτα όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα δίνει την αίσθηση πως έχετε παραγνωριστεί. Κρατήστε κάποιες προσωπικές στιγμές μόνο για τον εαυτό σας.
* Τα περιποιημένα άκρα είναι χάρμα οφθαλμών και το έντονο κόκκινο βερνίκι που φοράτε σε συνδυασμό με τα δεκαπεντάποντα τακούνια σας προκαλεί όλες του τις αισθήσεις. Αφήστε τον να σας φαντασιώνεται και κρύφτε τη λίμα, την πένσα και τη ράσπα. Καλύτερα να βλέπει το αποτέλεσμα χωρίς να ξέρει όλη τη διαδικασία που χρειάστηκε μέχρι να φτάσετε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.