Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

«Η Lady Gaga με είχε σαν σκλάβα!»

Σκληρό αφεντικό αποδεικνύεται η Lady Gaga, μιας και ακόμα μία προσωπική της βοηθός έφευγε από το πλευρό της «Mother Monster», αγανακτισμένη. Την αρχή είχε κάνει πριν λίγα χρόνια η Angela Ciemny, η οποία υποστήριζε πως η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται κάθε βράδυ μαζί της, γιατί όπως έλεγε, φοβόταν να είναι μόνη της.

Τη σκυτάλη πήρε χτες η πρώην βοηθός, Jennifer O’ Neill. Η οποία κατηγορεί την 25χρονη τραγουδίστρια για μη καταβολή υπερωριών και «άθλιες» συνθήκες εργασίας. Μάλιστα της έκανε και μήνυση, ζητώντας 380.000 δολάρια.

Όπως αναφέρεται και στην μήνυση, η Gaga την προσέλαβε για 13 ολόκληρους μήνες, ώστε να την συνοδεύσει στην παγκόσμια περιοδεία της «Monster Ball». H O’ Neill υποστηρίζει πως εργάστηκε 7.168 ώρες συνολικά, αλλά δεν τις πληρώθηκε ποτέ και έτσι έφτασε στο σημείο να της ζητά πίσω τα 380.000 δολάρια.

Η 41χρονη βοηθός συνέχισε λέγοντας πως πέρασε πολύ δύσκολα στο πλευρό της εκκεντρικής Gaga. Οι απαιτήσεις της ήταν παράλογες, λέει η O’ Neill τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «έπρεπε πριν από κάθε ντους της να τσεκάρω αν η πετσέτα ήταν κατάλληλη για να σκουπιστεί. Λειτουργούσα σαν καλοκουρδισμένο ρολόι για να διατηρήσω το πρόγραμμα της».

Η συνέχεια και το τέλος της ιστορίας της Gaga με τις βοηθούς, από ότι φαίνεται θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.