Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Η τροχαία έκοψε κλήση σε... αφίσα! δεν φορούσε ”κράνος”

Ένα περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στην Ισπανία όταν οι τροχαία έκοψε κλήση για παράβαση σε μία…
αφίσα κινηματογραφικής ταινίας! Η τροχαία της Ισπανίας επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στην εταιρεία διανομής του χολιγουντιανού φιλμ “Larry Crowne”, επειδή στην αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση της ταινίας

οι δύο πρωταγωνιστές (Τομ Χανκς και Τζούλια Ρόμπερτς) απεικονίζονται να οδηγούν ένα σκούτερ χωρίς να φορούν κράνος. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι εν λόγω αστέρες “προωθούν την επικίνδυνη οδήγηση”, πράγμα το οποίο απαγορεύεται στην Ισπανία ήδη από το 1985.

“Όταν μας ήρθε η κλήση, αρχικά νομίσαμε πως επρόκειτο για αστείο. Δεν περιμέναμε ότι θα μας τύχαινε κάτι τέτοιο ούτε όταν αναλάβαμε την προώθηση της ταινίας ”Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι””, δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής “Tripictures”. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ισπανικές αρχές ρίχνουν ένα τέτοιου τύπου πρόστιμο.

Χαρακτηριστικά, το ίδιο έκαναν πέρυσι όταν έκοψαν κλήση στην τραγουδίστρια Σακίρα επειδή αυτή οδήγησε χωρίς κράνος μία μηχανή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ στη Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.