Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Κανείς δε μου είπε τι να κάνω»

Μην ακούς τον κάθε υποταγμένο παρατρεχάμενο και τα κομματόσκυλα που συνεχίζουν υποκριτικά να σε κατακρίνουν. Κοίτα την αντίδραση του απλού κόσμου, και θα καταλάβεις πολλά! Σε κανέναν απ' αυτούς τους κοπρίτες δεν έχεις υποχρέωση να απολογείσαι. Αυτοί όλοι τους είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν κάποια στιγμή και σε εσένα, και στην γενιά σου, για τα χάλια που θα σας παραδώσουν. Εμείς όλοι είμαστε υπερήφανοι για εσένα και την γενιά σου...

«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Ήταν αυθόρμητο ό,τι έγινε. Δεν μου είπε κανείς να το κάνω, ούτε βέβαια η οικογένειά μου. Ειδικά στον πατέρα μου δεν άρεσε αυτό που έκανα», λέει o 16χρονος Αχίλλειος, ο οποίος έγινε γνωστός για τη χειρονομία του προς τους επίσημους κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Αχίλλειος Μιχαλές ζει με τα υπόλοιπα 15 αδέρφια του και τα πρωινά δουλεύει ως ελαιοχρωματιστής και δηλώνει με υπερηφάνια: «Δεν με ενοχλεί που δουλεύω τη στιγμή που οι συνομήλικοί μου σκέφτονται τη διασκέδαση τους. Στην οικογένειά μου, έχουμε μάθει όλοι να βοηθάμε, κι αυτό είναι το σωστό για μένα».

Η καθημερινότητα του, εν τω μεταξύ, έχει αλλάξει άρδην καθώς κορίτσια τον ζητάνε καθημερινά σε γάμο ενώ στο Facebook τον αντιμετωπίζουν ως έναν Θεό.

Όσον αφορά το θέμα της αποβολής του λόγω της χειρονομίας ο πατέρας του ευελπιστεί ότι ο γιος του δεν θα τιμωρηθεί και λέει χαρακτηριστικά: «κανείς δεν τον συμβούλεψε να το κάνει. Πάντως όλη η Ελλάδα τους πετούσε αβγά, με το παιδί μου βρήκαν να ασχοληθούν λόγω μιας μούντζας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.