Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Γιατροί συνευρέθηκαν με ανήλικη!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου με την είδηση ότι δύο γνωστοί γιατροί της Καρπάθου ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με μία ανήλικη 15χρονη Ουκρανέζα την οποία εξέδιδε κύκλωμα.Μάλιστα ο τακτικός Ανακριτής κ. Βασίλης Καραναστάσης διέταξε την προσωρινή τους κράτηση.

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν εξάλλου ενώπιον του κ. Ανακριτή για την ίδια υπόθεση δύο κάτοικοι Καρπάθου κατηγορούμενοι για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία εις βάρος ανήλικου κατ' επάγγελμα και κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση.

Στην υπόθεση έχουν κριθεί ήδη προσωρινά κρατούμενοι μια 33χρονη υπήκοος Ουγγαρίας και ο 25χρονος Αλβανός σύντροφός της.

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της, αφέθηκε η συγκατηγορούμενη 32 ετών, υπήκοος Ουγγαρίας, ενώ ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Ρόδου αφέθηκε μια 16χρονη Ουγγαρέζα.

Η τελευταία έχει υποστηρίξει προανακριτικά ότι η 33χρονη μαζί με τους δύο Καρπάθιους που τους κατονομάζει την «αγόρασαν» την 16η Ιουλίου 2011 στην Ουγγαρία. Ο ένας μάλιστα, όπως είπε, είχε διαθέσει στην 33χρονη 5 γραμμάρια κάνναβης έναντι 20 ευρώ και η ίδια είχε αναλάβει την μεταφορά τους στο νησί κρύβοντάς τα στο στηθόδεσμό της.

Οι δύο γιατροί που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και ακόμη ένας, η ταυτότητα του οποίου δεν κατέστη δυνατόν να διακριβωθεί, όπως και εκείνη δύο Ιταλών υπηκόων φέρονται να είχαν σεξουαλικές επαφές με την 15χρονη.

Η 15χρονη σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι διέμενε στο Kecskemet της Ουγγαρίας σε ένα διαμέρισμα της πρόνοιας μαζί με 4 ακόμη κοπέλες διότι οι γονείς της είχαν χωρίσει.

Η 16χρονη φίλη της έστειλε όπως είπε, ένα μήνυμα στο Facebook για να την επισκεφθεί στην Ελλάδα και εκείνη δέχτηκε ταξιδεύοντας στη χώρα μας με τη χρήση προσωρινού δελτίου ταυτότητας. Με το που έφτασε στην Κάρπαθο η 16χρονη φίλη της της εκμυστηρεύτηκε ότι την αναζητεί η αστυνομία στην Ουγγαρία και ότι η 33χρονη την εξέδιδε στο νησί προσθέτοντας ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να κάνει έκτρωση.

Η 15χρονη υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να εκδίδεται από το κύκλωμα από τις 2 Οκτωβρίου έως την 11 Οκτωβρίου, ενώ τα 50 ευρώ της «βίζιτας» τα έπαιρνε, όπως είπε, όλα η 33χρονη.

Κλήθηκε να κατονομάσει άτομα με τα οποία συνευρέθηκε ερωτικά έναντι αμοιβής και αφού επεσήμανε ότι ήταν πολλοί ισχυρίστηκε ότι σε οικία όπου διέμενε η 33χρονη είχε έλθει γνωστός ιατρός του νησιού, ο οποίος μάλιστα δεν την πλήρωσε γιατί είχε κάνει συμφωνία με την "τσατσά" να μην πληρώνει όταν η ίδια και τα "κορίτσια" χρειάζονται ιατρική περίθαλψη!!

Συνευρέθηκε ερωτικά, όπως υποστήριξε, παραπέρα και με ένα άλλο γιατρό συνάδελφο του πρώτου ο οποίος δεν πλήρωσε γιατί είχε κάνει την ίδια συμφωνία με την "τσατσά".Συνευρέθηκε τέλος, όπως είπε, με ακόμη έναν ιατρό ο οποίος κατέβαλε 50 ευρώ.

Η 16χρονη φίλη ισχυρίστηκεότι από τους τακτικούς πελάτες της ήταν ένας από τους ιατρούς που κατονόμασε και η 15χρονη.

Ενώπιον του Ανακριτή οι δύο ιατροί ισχυρίστηκαν ότι στις 3 Οκτωβρίου 2011 επισκέφθηκε το Κ.Υ. Καρπάθου η 33χρονη συνοδευόμενη από μια άλλη αλλοδαπή το μικρό όνομα της οποίας αναφέρουν προκειμένου να την εξετάσει ο γυναικολόγος - ιατρός για να λάβει χάπια αντισύλληψης.

Η αλλοδαπή αυτή κατά την επίσκεψή της δήλωσε, όπως είπαν στα Αγγλικά ότι ήταν ηλικίας 19 ετών και με την ηλικία αυτή καταγράφηκε στα βιβλία ασθενών του Κέντρου Υγείας στο γυναικολογικό ιατρείο. Την ίδια δήλωση έκανε στα Ελληνικά η συνοδός της.

Στις 5 Οκτωβρίου 2011 επισκέφθηκε ξανά το Κ. Υ. Καρπάθου με βρογχίτιδα και αφού την εξέτασε ο πρώτος ιατρός της χορήγησε αντιβίωση και ένα αντιβηχικό σιρόπι. Του δήλωσε, όπως είπε, ότι είναι 19 ετών και με την ηλικία αυτή καταχωρήθηκε στο βιβλίο ασθενών του Παθολογικού Ιατρείου ενώ την ίδια ηλικία επιβεβαίωσε η 33χρονη.

Ο πρώτος ιατρός κατέθεσε επίσης ότι από τη συζήτηση που είχε με την φερόμενη ως 19χρονη του είπε ότι συγκατοικεί με την 33χρονη, ότι κατάγεται από την Ουγγαρία και ότι εκδίδεται αντί 50 ευρώ στην Κάρπαθο.

Φέρεται να τη ρώτησε αν θα μπορούσε να τη συναντήσει στο σπίτι της 33χρονης, εκείνη δέχτηκε και την 7η Οκτωβρίου 2011 συνευρέθηκε μαζί της ενώ φέρεται να αρνήθηκε να της καταβάλει το ποσό των 50 ευρώ για την αμοιβή της. Ο άλλος ιατρός κατέθεσε σχεδόν τα ίδια επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είχε καταβάλει το αντίτιμο για τις ερωτικές του συνευρέσεις μαζί της.

dimokratiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.