Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Σκοτώθηκε ο μπασίστας του Μύρωνα Στρατή

Συγκλονισμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής από τον θάνατο του 31χρονου μπασίστα του! Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον συνεργάτη του! Όλη η ομάδα του τραγουδιστή είναι σοκαρισμένη! Ποιος θα περίμενε ότι θα συνέβαινε ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός; Μπορεί να ακούγεται ότι ο 31χρονος Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει μαζί με την ομάδα του σε εργοστάσιο της Ελευσίνας για reperage για το νέο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή, όμως η δισκογραφική του εταιρεία δηλώνει ότι «κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό» .

O νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης πήγε στην περιοχή της Ελευσίνας στην οδό Κανελλοπούλου όπου βρίσκονταν 2 εγκαταλελειμμένα εργοστάσια. Ανέβηκε στην οροφή του ενός εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο. Όμως υποχώρησε η οροφή και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία. Ο άτυχος μπασίστας έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε την ζωή του. Το γύρισμα γινόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα. Ο μπασίστας βρισκόταν στον ημιώροφο του εργοστασίου, όταν ξαφνικά παραπάτησε, έχασε τον έλεγχο, και έπεσε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Τραγική ειρωνεία; σήμερα ήταν η γιορτή του. Την ημέρα που κανονικά θα γιόρταζε, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του Στρατή είναι η ακόλουθη: «Η Εταιρεία Ερωδιός, εταιρεία management του Μύρωνα Στρατή και του γκρουπ του και η δισκογραφική εταιρεία LYRA εκφράζουν τη βαθειά τους οδύνη για το χαμό του συνεργάτη μας και μπασίστα του γκρουπ Πλάτωνα Καπρίδη.

Επειδή από μέρος των ΜΜΕ αναπαράγεται προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού – και γι’αυτό εκφράζουμε τη λύπη μας – ότι ο άτυχος συνεργάτης μας σκοτώθηκε σε γύρισμα ή σε προετοιμασία του βίντεο κλιπ του Μύρωνα, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό.
Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η αγάπη του για τη φωτογραφία στάθηκε μοιραία για το χαμό του Πλάτωνα…

Παρακαλούμε θερμά αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη οικογενειά του και όλους μας να μην γίνεται αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων για τη δημιουργία φθηνού εντυπωσιασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.