Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Ροζ σκάνδαλο με Κύπριο πολιτικό(;)

Συνελήφθη σε ξενοδοχείο με έναν ανήλικο!!!

Τριήμερη κράτηση στα κατεχόμενα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Κύπρου που φέρεται να συνελήφθη σε ξενοδοχείο με έναν ανήλικο και κατηγορείται για σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, κρατείται από χθες το βράδυ από τη λεγόμενη αστυνομία, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου στα κατεχόμενα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι εκδόθηκε εναντίον του «διάταγμα» τριήμερης κράτησης.

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που μεταδίδονται από τα κατεχόμενα περί συλλήψεως του κ. Σαρρή από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους για ερωτικό αδίκημα, στο οποίο εμπλέκονται και ανήλικοι, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος - Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό - Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για τη σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές.

Όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ, η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα της άσεμνης πράξης με έναν 15χρονο σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ παρών ήταν και ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.