Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Οι Anonymous εναντίον sites παιδικής πορνογραφίας

Από το: blogtv.gr/i-anonymous-enantion-sites-pedikis-pornografias
Η ομάδα hacker Anonymous όπως φαίνεται ξαναχτύπησε όμως αυτή τη φορά, στόχος της δεν ήταν κάποια μεγάλη εταιρία αλλά ένα δίκτυο παιδικής πορνογραφίας.

Η επιχείρηση με την ονομασία «Operation-Darknet» είχε ως στόχο sites παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια η ομάδα των «hactivists» κατάφερε να εντοπίσει την εταιρεία hosting στην οποία ήταν ανεβασμένα πάνω από 100GB πορνογραφικού υλικού και στην συνέχεια δώσανε στην δημοσιότητα πάνω από 1500 ονόματα μελών της.

Οι Anonymous παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό την κίνηση του ιστότοπου «Lolita city», γνωστό σε undeground κύκλους των άρρωστων παιδόφιλων, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιούσε ειδικό software ώστε να κρύβει τις μοναδικές IP διευθύνσεις των παιδόφιλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της ομάδας ζήτησαν από την εταιρία hosting «Freedom Hosting» να κατεβάσει το συγκεκριμένο site, όμως αυτοί αρνήθηκαν κι έτσι οι hacker μπλόκαραν τους servers τους μέσω μίας τεράστιας επίθεσης DDoS.

Οι διαχειριστές του Hidden Wiki από την πλευρά τους δημοσίευσαν ένα κείμενο απευθυνόμενο προς τους Anononymous λέγοντάς τους ότι η επιχείρησή τους αυτή, δεν θα προκαλέσει καμία βλάβη, μιας και πρόκειται να φτιάξουν ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.