Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Η Nintendo μειώνει την τιμή του 3DS

Από το: www.blogtv.gr/i-nintendo-mioni-tin-timi-tou-3ds/
Από τις 12 Αυγούστου το Nintendo 3DS θα πωλείται φθηνότερα, συγκεκριμένα από 249,99$ που κοστίζει αυτήν την στιγμή η τιμή του θα πέσει στα 169,99$. Η μείωση έρχεται μόλις 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Η αλήθεια είναι ότι η πωλήσεις δεν πήγαν όπως αναμενόταν, καθώς το πρώτο οικονομικό τρίμηνο της Nintendo σημείωσε πτώση ~50% από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010.

Εκτός αυτού αναμένεται έως το τέλος του έτους η έλευση του PlayStation Vita στην ίδια τιμή που κοστίζει αυτήν την στιγμή το 3DS.

Όπως λέει και ο Satoru Iwata, CEO της Nintendo, τώρα είναι η ευκαιρία για όσους είχαν το δίλημμα να αγοράσουν ή όχι την κονσόλα. Βέβαια η Nintendo δεν θα αφήσει παραπονεμένους όσους έχουν αγοράσει την κονσόλα, αφού θα τους δώσει δωρεάν 20 παιχνίδια για να κατεβάσουν.

Σύμφωνα με την Nintendo η απόφαση για μείωση της τιμής έρχεται για να τονώσει τις πωλήσεις του 3DS. Αφού τον Σεπτέμβρη θα δούμε μερικά δυνατά ονόματα παιχνιδιών όπως το Star Fox 64 3D, Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, Kid Icarus Uprising κ.α. Ενώ μάλλον θα κυκλοφορήσουν και κλασικά παιχνίδια όπως το αγαπημένο μου Super Mario Bros και Donkey Kong Jr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.