Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Γιώργος Καπουτζίδης: "Ντροπή για τα κανάλια να γεμίζουν με τουρκικά σίριαλ"

Σεναριογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης. O λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, που ενώ δεν του περνούσε από το μυαλό η ιδέα να γράψει κάτι για την τηλεόραση, τώρα το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ο λόγος; Ο ίδιος απαντά στο περιοδικό "People": «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα δεν το σκεφτόμουν καν. Ωστόσο, τώρα πια σκέφτομαι σοβαρά να γράψω κάτι για την τηλεόραση. Δεν ξέρω! Δεν μου αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Αν είναι να γεμίσουμε τουρκικά σίριαλ, τότε να στρωθώ να γράψω κάτι».

Έχει παρακολουθήσει άραγε τουρκικές σειρές; «Ούτε ένα επεισόδιο. Δεν διαφωνώ με το να υπάρχει ένα τουρκικό σίριαλ, όμως θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος για ένα κανάλι να γεμίζει το πρόγραμμά του με τουρκικά σίριαλ. Είναι ντροπή!»

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή του; «Ο έρωτας δεν με χαλαρώνει καθόλου. Όταν ερωτεύομαι, είμαι στην τσίτα. Ο έρωτας είναι ένας γλυκός μπελάς. Αλλάζει πολύ η ζωή σου», λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ μιλώντας για το "Just the two of us" δεν διστάζει να αποκαλύψει πως πολύ σύντομα θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο του show. «Κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε και την νέα σεζόν. Το ήθελα πολύ! Πέρασα τέλεια και με χαρά θα το ξανακάνω. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Αυτά τα shows φτιάχτηκαν για να διασκεδάσουν το κοινό και αυτό κάναμε. Του χρόνου θα είμαστε πιο ψυχαγωγικοί και ακόμη πιο ευχάριστοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.