Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Τέλος οι LulzSec

Από το: www.blogtv.gr/telos-i-lulzsec/
Μετά από επιθέσεις της ομάδας hacking «LulzSec» στην Sony, Nintendo, CIA, FBI αλλά και το site της SOCA δήλωσε με σχετικό tweet ότι διαλύεται.

Η ομάδα θεωρείται έχει μέλη των Anonymous που για κάποιους λόγους αποχώρισαν απο την πρώτη και δημιούργησαν την «LulzSec».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά την σύλληψη από τις βρετανικές αρχές ενός 19χρονου που πιστεύεται πως είχε εμπλακεί στο παρελθόν με την ομάδα «Lulz Security».

Σαν να μην έφτανε αυτό η ομάδα A-Team δημοσιοποίησε ονόματα και διευθύνσεις των μελών της LulzSec και των οικογενειών τους! Σαφώς αυτό αποτελεί ένα χτύπημα για την LulzSec που φαίνεται να σχετίζετε άμεσα και με την απόσυρση τους.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των LulzSec:
«Για τις προηγούμενες 50 ημέρες εκθέσαμε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, συχνά και τον ίδιο τον πληθυσμό απλά και μόνο επειδή μπορούσαμε. Μόνο και μόνο για να διασκεδάσουμε τους άλλους – ματαιοδοξία, φήμη, αναγνώριση, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο επιθυμία μας να επιτύχουμε αυτό που αγαπάμε: το ωμό, χαοτικό ρίγος του χαβαλέ και της αναρχίας.»
«Είναι κάτι που όλοι μας τελικά επιθυμούμε, ακόμα και οι φαινομενικά άψυχοι πολιτικοί και οι αναίσθητοι, αποτυχημένοι μεσήλικες. Δεν είστε όμως όλοι αποτυχημένοι. Δεν έχετε ακόμα καταστραφεί οριστικά. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε και σας αξίζει να το έχετε, αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.