Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Προφυλακτικό με... δυναμωτικές ιδιότητες

Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που την κρίσιμη ώρα τοποθέτησης του προφυλακτικού χάνουν τη στύση τους… Ωστόσο η ζωή τους μπορεί να αλλάξει με τη βοήθεια ενός νέου προφυλακτικού... «βιάγκρα».

Η βρετανική εταιρεία που δημιούργησε το νέο προφυλακτικό, άλειψε το εσωτερικό του με ένα τζελ που περιέχει μια φαρμακευτική ουσία η οποία αυξάνει την ροή αίματος στο πέος. Όπως ανακοίνωθηκε προ ημερών, οι άνδρες που δοκίμασαν το προφυλακτικό ανέφεραν πιο σκληρή και διαρκή στύση.

Το νέο προϊόν λέγεται ότι θα ελαττώσει και την εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων, καθώς μπορεί να εξαλείψει μία από τις κύριες αιτίες μη χρήσης του προφυλακτικού. Επιπλέον, θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο να βγει το προφυλακτικό στη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Επίσης τα οφέλη που παρέχει μπορεί να προσελκύσουν και άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή. Το προϊόν, που ονομάζεται CSD 500, ενδέχεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία μέσα σε ένα χρόνο, καθώς οι παρασκευαστές του ανακοίνωσαν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έγκριση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal, μελέτες έχουν δείξει πως ποσοστό 37% των ανδρών έχουν χάσει τη στύση τους τουλάχιστον μία φορά εξαιτίας του προφυλακτικού, ενώ στις ηλικίες 18-35 ετών η απώλεια αυτή συνήθως οδηγεί στην αφαίρεση του προφυλακτικού για να συνεχιστεί ελεύθερα η σεξουαλική επαφή και στην μη χρήση του στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.