Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Η Apple θέλει να καταργήσει τις sim

Αυτό υποστηρίζουν διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στον κυβερνοχώρο καθώς όπως λεν η apple σχεδιάζει να μικρύνει ακόμα περισσότερο τις κάρτες SIM. Οι ίδιες φήμες θελαν η αμερικάνικη εταιρία να συνεργαζόταν με μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής sim την Gemalto.

Οι πληροφορίες θέλουν το «μήλο» να καταργήσει πλήρως την SIM με ένα προγραμματιζόμενο τσιπ, που θα βρίσκετε μέσα στο κινητό το τηλέφωνο. Κάτι που σαφώς δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους πάροχους κινητής τηλεφωνίας, γιατί θα είναι πολύ πιο δύσκολο και χρονοβόρο αν κάποιος χρήστης θελήσει να αλλάξει συσκευή.

Οι φήμες φαίνεται να είναι αληθής καθώς χτες η διευθύντρια της Orange, Anne Bouverot, δήλωσε ότι η Apple κατέθεσε πρόταση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιακών Προτύπων, για μια νέα κάρτα SIM. Που θα λέγετε ότι θα έχει ακόμα πιο συμπιεσμένη μορφή ακόμα και από αυτή της Micro-SIM που χρησιμοποιεί το iPhone 4 και το iPad μέχρι πρότινος.

Τέλος το γαλλικό site MobiFrench αναφέρει ότι αυτό γίνεται για να μειώσουν ακόμα περισσότερο το μέγεθος των συσκευών που χρησιμοποιούν sim.

Πηγή: blogtv.gr/i-apple-theli-na-katargisi-tis-sim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.