Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Shaya: «Έκανα αργά και σταθερά βήματα»

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μαζί με τις Hi5, αν και ήταν αναπόσπαστο κομμάτι ενός καλλιτεχνικού συνόλου, είχε αυτό το «κάτι» που την έκανε να ξεχωρίζει. Ήταν σίγουρα το ίδιο που σήμερα, μετά τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, την κάνει περιζήτητη.

«Ο πρώτος μου δίσκος κυκλοφόρησε από τη Sony Music με τίτλο “Resurrection”. Είναι μια δουλειά που στο μεγαλύτερο μέρος της περιέχει αγγλόφωνα dance-pop κομμάτια».

Η Shaya δεν έχει «δώσει» μόνο τη φωνή της σε αυτόν το δίσκο. Τον έχει κάνει κυριολεκτικά προσωπικό, εφόσον έχει γράψει και μουσική και στίχους.

Η ίδια εξηγεί πως μετά το τέλος της συνεργασίας της με τις Hi5, με τις οποίες διατηρεί επικοινωνία μέχρι και σήμερα, ένιωσε ένα μικρό σοκ.

«Ήταν λίγο περίεργο από εκεί που είσαι μέρος μιας ομάδας και έχεις μάθει να μοιράζεσαι το αποτέλεσμα, ξαφνικά να βγαίνεις μόνος στη σκηνή. Αισθανόμουν μόνη!».

Μετά τις Hi5 πήρε όλο τον χρόνο που της χρειαζόταν για να βρει την καλλιτεχνική της ταυτότητα, δεν έκανε βιαστικά βήματα και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε. «Έκανα αργά και σταθερά βήματα, θέλοντας να είμαι απόλυτα σίγουρη για την πρώτη μου σόλο δουλειά. Αυτό έκανε τα πράγματα ευκολότερα, γιατί, όταν τελικά μπήκα στο στούντιο να γράψω, ο δίσκος ολοκληρώθηκε σε χρόνο-ρεκόρ. Ήξερα ακριβώς και εγώ και η ομάδα μου τι θέλαμε και το δημιουργήσαμε».
Πηγή: In Style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.