Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Αποφάσισε να την αποκαταστήσει

Τελικά ο Σάκης και η Κάτια αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Oι προετοιμασίες για το «γάμο της χρονιάς» έχουν αρχίσει ήδη. Η ημερομηνία γάμου τους θα είναι στις 19 Ιουνίου στην Κρήτη όπου θα ακολουθήσει δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο «Porto Elounda» στο οποίο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλαίσια ενός διαφημιστικού σποτ. Όπως λέγεται μάλιστα, κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που διατηρεί τα τελευταία χρόνια φιλικές σχέσεις με τους μελλόνυμφους.

Σάκης και Κάτια ήθελαν να προγραμματίσουν τον γάμο τους για το 2012, η αναπάντεχη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κάτιας όμως, επέσπευσε το γεγονός και οι ημερομηνίες κλείστηκαν. Μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα στον λαμπερό γάμο τους παρανυφάκι θα είναι η πρώτη κόρη τους, η μικρή Αναστασία.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το νυφικό της, σκέφτεται όμως να επιλέξει κάποιον από τους Ελληνες σχεδιαστές. Το επώνυμο ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας από τον επικείμενο γάμο του, αφού δεν επιθυμεί το γεγονός αυτό να πάρει μεγάλη έκταση. Σκέφτονται να κάνουν τον γάμο τους σε κλειστό περιβάλλον, με λίγους μόνο συγγενείς και φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.