Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Το λάθος - αποκάλυψη του Λάτσιου για την Ευγενία Μανωλίδου

Είπαμε ότι η εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου ήταν «θέμα» για τον Ant1, εξαιτίας των μονοψήφιων ποσοστών της, αλλά στο τελευταίο Dancing μάθαμε ότι η Ευγενία έχει εξελιχθεί κάτι ανάμεσα σε πονοκέφαλο και εμμονή.

Η πιο τρανταχτή απόδειξη είναι ότι ο Γιάννης Λάτσιος, που ήταν και ο πρωταγωνιστής του τελευταίου live, φαίνεται πως είχε τόσο πολύ στο μυαλό του την... μπουμπούκα, που αποκάλεσε την Ελεονώρα Μελέτη… Ευγενία!

Τον καλύτερό της εαυτό είχε δώσει η Ελεονώρα και κρεμόταν από τα χείλη του κριτή, όταν εκείνος ξεκίνησε να λέει την γνώμη του για το χορευτικό. Δεν το άφηνε… καλύτερα; «Νομίζω ότι η ΕΥΓΕΝΙΑ ήταν η καλύτερη…»

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο ο κος Λάτσιος καταλαβαίνει τι έχει κάνει και η Ελεονώρα βάζει τις φωνές: «Κύριε Λάτσιε φεύγω!» Κάνει μια βόλτα στο πλατό, επανέρχεται στην θέση της και λέει: «Να σας συστηθώ κυρίες και κύριοι… είμαι η Ελεονώρα Μελέτη και είμαι καλά!»

Αφού εκείνος ζήτησε συγγνώμη, δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι δεν μπορεί μόνον ο Ηλίας (σ.σ. ο χορευτής της Ελεονώρας) να κάνει σαρδάμ, πρέπει να κάνει και κάποιος άλλος. «Και μια που αναφέραμε την Ευγενία να πούμε ότι η Ευγενία θα’ ναι κάθε πρωί μαζί μας, όχι κοντά σου Ελεονώρα, λίγο πιο μετά στην πρωινή μας ζώνη».

Δηλαδή έπρεπε να πει την Ελεονώρα… Ευγενία για να μας επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ ότι η μπουμπούκα εντάσσεται τελικά στους Καραμεροχαριτάτους; Μα είναι δυνατόν κύριε Λάτσιε μας; Καλά το είπε η Ζέτα ότι ήσασταν ολίγον... σκεπτικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.