Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Δούκισσα Νομικού: "Είμαι πολύ ντροπαλή με τα αγοράκια κοκκινίζω"

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη της στο περιοδικό "Μadame Figaro” η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πως ακόμα και σήμερα είναι ντροπαλή με τα αγόρια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά :

«Δεν μπορώ να καταλάβω εάν οι άντρες με φλερτάρουν περισσότερο, τώρα που είμαι στην τηλεόραση, γιατί δεν βγαίνω συχνά. Δεν μου αρέσουν πολύ τα μπαράκια και τα κλαμπ. Είμαι πιο πολύ του σπιτιού. Ωστόσο οι σωστοί άντρες θα έπρεπε να έχουν θάρρος και τόλμη και να μην κομπλάρουν. Εγώ δεν φλερτάρω. Είμαι πολύ ντροπαλή με τα αγοράκια, κοκκινίζω. Θέλω ο άλλος να έχει το θάρρος να κάνει την πρώτη κίνηση και εγώ θα του δώσω ένα σήμα να καταλάβει».

Η Δούκισσα δήλωσε ερωτευμένη χωρίς ,όμως να αποκαλύψει τον τυχερό:

«Με ρωτάς εάν είμαι ερωτευμένη… Πώς με βλέπεις; (γελάει) Είμαι πολύ καλά. Αν και θεωρώ την απάντηση αυτή κλισέ και έχω καιρό να τη δώσω, είμαι πολύ καλά και σε μία όμορφη φάση πια».

Ενώ απόκαλύπτει ότι απεχθάνεται το ψέμα και οτι μένει ακόμα με τους γονείς της:

«Η οικογένειά μου και ο έρωτας είναι πάνω από όλα στη ζωή μου. Τους λατρεύω τους γονείς μου. Τα πιο γυναικεία και προσωπικά θέματα τα συζητώ με τη μαμά μου. Και τον μπαμπά μου όμως τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, ειδικά για τα επαγγελματικά μου, λόγω και της δικής του εμπειρίας. Ακούω τις συμβουλές τους και απ' εκεί και πέρα κάνω ό,τι μου λέει το ένστικτό μου. Είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν. Μένω ακόμη μαζί τους. Φοβάμαι να μείνω μόνη μου, αλλά δεν μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Θα φύγω από το πατρικό μου, μόνο όταν θα συγκατοικήσω με κάποιο φίλο ή με κάποια φίλη μου. Και επειδή δεν έχει προκύψει αυτό ακόμη, μένω με τους γονείς μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.