Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Πέθανε ξαφνικά ο Ανδρέας Μαρνέζος-Λεκτικός

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μ. Πέμπτης ο Ανδρέας Μαρνέζος, ένας από τους πιο γνωστούς Tatto-ατζήδες της Αθήνας. Το άψυχο σώμα του βρήκε σήμερα το πρωί στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πενταγώνου, η σύζυγός του.

Μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου του Ανδρεα Μαρνούζου που δεν έχουν γίνει γνωστά. Στο παρελθόν πάντως ο Λεκτικός είχε απεξαρτηθεί απο τα ναρκωτικά και είχε εμπλακεί σε διάφορες διενέξεις.

Ο Ανδρέας Μαρνέζος ήταν γνωστός και ως Λεκτικός Επεξεργαστής και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που έφερε τη μόδα του piercing και των τατουάζ στη χώρα μας. Ήταν ο δημιουργός και η “ψυχή” του barcodetattoo που αποτέλεσε επανάσταση για τα ελληνικά δεδομένα και άλλαξε την έννοια από τα tattooατζίδικα της γειτονίας (που υπήρχαν έως τότε) στο πρώτο οργανωμένο tattoo & piercing studio με crew artists και ολοκληρωμένη παλέτα υπηρεσιών (tattoo, piercing, tattoo για γυναίκες, αφαίρεση και διόρθωση tattoo κ.λ.π.) .

Ο Λεκτικός ήταν επίσης γνωστός σαν χιπχοπερ και fighter σε αγώνες. Καταφερε να ξεμπλεξει απο τα ναρκωτικα και εχει βγαλει αρκετα λεφτα κυριως απο αγωνες και τατουαζ.

Αυτό ήταν επόμενο διότι η πολυπολιτισμική του παιδία και η μακροχρόνια διαμονή του στο εξωτερικό και σε μητροπόλεις του tattoo (U.S.A , U.K. , Holland, Belgium) τον ενέπνευσαν και πέρασε την γενικότερη φιλοσοφία των σύγχρονων inkers στην ελληνική πραγματικότητα. Στην πορεία του χρόνου το barcodetattoo έγινε διάσημο και πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities εμπιστεύθηκαν το τατουάζ τους στα χέρια του Ανδρέα.

Ο γνωστός Tatto-ατζής Ανδρέας Μαρνεζος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο ίδιος μάλιστα, είχε τρέλα με τα τατουάζ και όταν είχε γεννηθεί η κορούλα του της είχε κάνει ένα tattoo σε σχήμα αστεριού στο πόδι της. Ακόμη, είχε ασχοληθεί αρκετά με τη ραπ μουσική και είχε γίνει γνωστός με το όνομα Λεκτικός Επεξεργαστής, ενώ είχε πάρει πολλές διακρίσεις και για τους αγώνες ελεύθερης πάλης, στους οποίους είχε λάβει μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.