Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Θανάσης Βέγγος: Εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική

O ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Στην εντατική εξακολουθεί να βρίσκεται ο Θανάσης Βέγγος. Αυτό άφησε να εννοηθεί η Ελένη Δήμου, που θα παίξει και θα τραγουδήσει στον "Τρελό του λούνα παρκ" του Γιώργου Λαζαρίδη, τη θεατρική επιτυχία του Βέγγου που θα ανέβει για 11η φορά και για πρώτη χωρίς τον Θανάση.

"Ξαναβλέπω το έργο κι εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα...

Είναι διαχρονικό, καθώς μιλάει για πράγματα που ισχύουν και σήμερα. Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο λούνα παρκ" σχολιάζει ο Γιώργος Λαζαρίδης.

"Είπα το "ναι" από τη μεγάλη αγάπη που τρέφω στον Θανάση Βέγγο. Είναι πάντα κοντά μας, είτε παίζει μαζί μας στη σκηνή είτε όχι. Πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο και μεγάλο ηθοποιό", δήλωσε η Ελένη Δήμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκε τον πρωταγωνιστή στην εντατική μονάδα, όπου δίνει τη μάχη του εδώ και πολύ καιρό. "Τον χάιδεψα, τον φίλησα και του τραγούδησα το τραγούδι από τον "Τρελό του λούνα παρκ". Κούνησε τα μάτια του εκείνη τη στιγμή.

Ο Θανάσης μου είχε κάνει και παλιότερα πρόταση να παίξω, αλλά τότε φοβήθηκα. Επειδή όμως είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, τώρα θα τολμήσω" είπε η Ελένη Δήμου, αναφερόμενη σε αυτή την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ως ηθοποιός.

Ο "Τρελός του λούνα παρκ" θα παρουσιαστεί σε είκοσι πόλεις σε όλη την Ελλάδα και τον χειμώνα θα μεταφερθεί σε μεγάλο θέατρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.