Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία στο Ηράκλειο

Μετά από πολυετή έρευνα οι Αστυνομικοί του Ηρακλείου κατάφεραν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα με θύμα έναν 63χρονο, που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2007 και είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα των Αστυνομικών απέδειξε ότι ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας είναι ένας 23χρονος Αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε ότι ζει σε άγνωστη διεύθυνση στην Ιταλία.

Το κυνηγετικό όπλο του θύματός του, το οποίο είχε κλέψει, μετά τη δολοφονία, αποκάλυψε το δράστη της δολοφονίας του 60χρονου,τότε, Κώστα Κουνάλη στις 13 Νοεμβρίου του 2007 διπλα από το ποιμνιοστάσιό του στην Αγία Παρασκευή, στη Μονή Αγκαράθου, στο Καστέλλι.

Μέσω δύο διαφορετικών ανθρώπων και μέσω... Ιταλίας κατέληξαν οι αστυνομικοί στο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε τον άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν από την ταυτοποίηση κυνηγετικού όπλου που βρέθηκε, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, στο Καστέλλι, σε μηχανουργείο ιδιοκτησίας ενός 32χρονου, όπου βρέθηκαν είδη οπλισμού, μεταξύ των οποίων και το κυνηγετικό όπλο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, έχουν υποβληθεί αιτήματα αστυνομικής συνεργασίας προς τις αρμόδιες Αρχές Ιταλίας και Αλβανίας, για την αναζήτησή του 23χρονου δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.