Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Αδέρφια βίασαν την 8χρονή ξαδέρφη τους

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει η είδηση του βιασμού μιας ανήλικης 8χρονης από τα ίδια της τα ξαδέρφια! Τα δυο αγόρια 17 και 15χρονών αντίστοιχα, ασέλγησαν στο ανήλικο κοριτσάκι το καλοκαίρι του 2008.

Αφού αποπλάνησαν την μικρή τους ξαδέρφη, στη συνέχεια προέβησαν στην αποτρόπαια πράξη, την οποία αρνούνταν από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν το αντίθετο, ερχόμενες να επιβεβαιώσουν το απίστευτο γεγονός.

Τα δυο αδέρφια από την Καλαμάτα, είχαν καταδικασθεί πρωτόδικα από το Δικαστήριο Ανηλίκων σε 12 και 10 χρόνια αντίστοιχα, με περιορισμό σε σωφρονιστικό κατάστημα. Χθες Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η δίκη τους σε δεύτερο βαθμό και το δικαστήριο αποφάσισε να μειώσει τις ποινές τους σε 11 χρόνια για τον 17χρονο και σε 9 χρόνια για τον 15χρονο.

Όπως είναι φυσικό σύμφωνα με την εφημερίδα «Θάρρος», δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης έξω από το δικαστήριο, καθώς φίλοι του ανήλικου κοριτσιού άρχισαν να επιτίθενται κατά των συγγενών των δυο αγοριών.

Η δίκη εξελίχθηκε χωρίς τη παρουσία του ανήλικου κοριτσιού ενώ κάποια στιγμή χρειάστηκε ακόμα και η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να καθησυχάσει τους παρευρισκόμενους που είχαν εξαγριωθεί.
atopima.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.