Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Ο Αντώνης Κανάκης πάει ΜΤV ...και αυτό δεν είναι Ράδιο Αρβύλα!

Καλεσμένος στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο ΜΤV είναι ο Αντώνης Κανάκης αυτή την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ. Ο Γιώργος μπορεί να έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να συναντήσει αστέρια της διεθνούς σόου μπιζ αλλά για χάρη του Αντώνη έκανε ένα ακόμα ταξίδι αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί στο στούντιο του Ράδιο Αρβύλα οι δύο τους με αφορμή τον κινηματογράφο μόνο για κινηματογράφο δεν μίλησαν! Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής που σπάει το κοντέρ της AGB κάθε βράδυ μίλησε για τη φιλία του με τον Γιάννη Λάτσιο, τις γυναίκες, την επιτυχία και την ευτυχία αλλά και τον Πάγκαλο!
"Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από τα νούμερα της AGB, γιατί έτσι θα έπρεπε να εξαρτάται και η δυστυχία μου!", είπε ο Αντώνης χαρακτηριστικά. Για την δημιουργία οικογένειας δήλωσε ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να προγραμματίσεις...”Πιστεύω ότι η ίδια η ζωή είναι εκείνη που θα μου φέρει κάτι τόσο σπουδαίο στη σωστή ώρα...". Όσο για τις γυναίκες, ο Αντώνης δήλωσε: «Δεν έχω κάποιο πρότυπο, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια διάσημη και να πω αυτή είναι ιδανική, πιο σέξι βρίσκω τις απλές κοπέλες που κυκλοφορούν στην Τσιμισκή παρά τις διασημότητες!»
Με αφορμή την παρουσίαση του νέου Χολιγουντιανού animation: "Το αρκουδάκι Yogi Bear" (στο οποίο δανείζει τη φωνή του ο Τσάστιν Τιμπερλεικ ) ο Κανάκης αναρωτήθηκε: "Τι, συνέβη; Έγινε καρτούν ο Πάγκαλος?". Βέβαια, από το καυστικό χιούμορ δεν ξέφυγε ούτε η Βίκυ Φλέσσα, την οποία μιμήθηκε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά φτάνοντας… στα άκρα!
Αυτή την Τετάρτη λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης, κάθεται αναπαυτικά και ήρεμα και μιλά για όλους, για όλα και κυρίως για πρώτη φορά μιλά για τον εαυτό του, σε μια εξομολόγηση που θα συζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.