Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

T.Aλεξανδράτου:"Συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Μπουτάρη και από την άλλη βδομάδα θα φωνάζω αέρα"

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την συνάντηση της με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης , Γιάννη Μπουτάρη, μίλησε σε θαυμασμό για το πρόσωπο , αλλά και το έργο του και αποκάλυψε πως έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία για να κάνει εκπομπή στο TV100 ...Τώρα όπως η ίδια υποστηρίζει μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες και από εβδομάδα θα την δούμε να μέσα από την δημοτική τηλεόραση να φωνάζει "αέρα"...


H Tζούλια Αλεξναδράτου σε συνέντευξη της στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «Στο πέναλτι» αποκάλυψε πως γνώρισε τον δήμαρχο της πόλης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, είπε :«Είχα την τιμή να γνωρίσω τον κ. Μπουτάρη, ευγενέστατος άνθρωπος, ακομπλεξάριστος, επαναστάτης, είναι συμπαθέστατος. Μιλήσαμε μάλιστα και για μια εκπομπή στην δημοτική τηλεόραση, θα συναντηθούμε πάλι μέσα στην εβδομάδα για να το συζητήσουμε. Είναι αξιολάτρευτος άνθρωπος ο κ. Μπουτάρης, θα μπορούσα άνετα να κάνω παρέα μαζί του, είναι καλοσυνάτος και σοφός, δεν είχε ύφος, ξέρει ποιος είναι»
Ειδικότερα για την πιθανότητα συνεργασίας με την δημοτική τηλεόραση :
«Δεν ξέρω λεπτομέρειες ακόμη, μια απλή κουβέντα έγινε, μπορεί να μην γίνει τίποτε. Αν όμως πάνε καλά τα πράγματα ίσως καθήσω περισσότερο στην Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσα να κάνω μια εκπομπή όπως η Μενεγάκη ή ακόμη και η Αννίτα, δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά εγώ είμαι διατεθιμένη να ξυπνώ και χαράματα για την δουλειά. Μπορώ επίσης να κάνω ένα καθημερινό όπως η Τατιάνα ή και ένα talk show, ακόμη και μια πολιιτκή εκπομπή, όλα μπορώ να τα κάνω»..

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνάντηση της Τζούλιας με τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.