Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

Συγκλονιστικό το "Γράμμα στη Μέρκελ" του Στέλιου Κούλογλου. Η καλύτερη ελληνική παραγωγή που είδαμε ως τώρα για την κρίση

Συγκλονιστική η εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο "Γράμμα στη Μέρκελ".

Ήταν ίσως η καλύτερη έλληνική παραγωγή για την κρίση της χώρας που είδαμε ως σήμερα.

Ο Στέλιος και η δημοσιογραφική του ομάδα, αποκάλυψαν τον ρόλο της Goldman sachs, της τράπεζας συμβούλου του ελληνικού κράτους η οποία ταυτόχρονα με τις "συμβουλές" στους δικούς μας ατσίδες τύπου Αλογοσκούφη, δημιοργούσε τις συνθήκες κόλασης.

H Goldman sachs, σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα της εκπομπής, ήταν πίσω από το περίεργο μονόστηλο των Financial Times που μας ήθελε να προσπαθούμε απεγνωσμένα να πουλήσουμε-χωρίς επιτυχία- στη Κίνα ελληνικά ομόλογα δεκάδων δις ευρώ.

Από κει άρχισε το τσουνάμι. To όνομα της Goldman sachs, φοβούντα να το αναφέρουν ακόμη και οι υπουργοί των ευρωπαικών κυβερνήσεων. Είναι γνωστή ως Φίρμα.

Ο Κούλογλου έφτασε στην Ανατολική Γερμανία, εδώ όπου έζησε η Μέρκελ ως τα 35 της και βρήκε την εταιρία συμβούλων της, η οποία εισηγήθηκε στη Γερμανίδα καγκελάριο να πουλήσουμε ελληνικά νησιά. Στις ερωτήσεις του Στέλιου έκαναν τη πάπια, παρότι είπαν πως αν πουλήσετε ένα νησί μπορείτε να το πάρετε πίσω μετά από χρόνια.

Φοβερή εκπομπή. Ελπίζουμε η μπουζοκόβια ΕΡΤ να την προβάλει ξανά.
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.