Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Στο κλείσιμο των κεντρικότερων οδικών αρτηριών της πρωτεύουσας προχωρά η Αστυνομία, καθώς είναι σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια και οι πορείες διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί από γιατρούς, δασκάλους και καθηγητές. Λόγω των πορειών προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, σταδιακά κλείνουν δρόμοι όπως η Σταδίου και η Πανεπιστημίου καθώς και οι οδοί γύρω από τις πλατείες Ομονοίας και Συντάγματος.

Ο χορός των κινητοποιήσεων της ημέρας άνοιξε στις 11.00 το πρωί από το ΠΑΜΕ Υγείας – Πρόνοιας Αττικής και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, με 200 περίπου άτομα να συγκεντρώνονται στην Ομόνοια και να πραγματοποιούν πορεία προς Βουλή. Λίγο μετά το μεσημέρι άρχισαν να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια και καθηγητές, δάσκαλοι, φοιτητές αλλά και ιατροί, στο πλαίσιο των δικών τους κινητοποιήσεων, ώστε να γίνει η πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως είναι φυσιολογικό, από την στιγμή που έχουν κλείσει λόγω της πορείας τόσο κεντρικοί δρόμοι, έχει διοχετευθεί η κίνηση σε άλλους με αποτέλεσμα να επικρατεί απίστευτο μποτιλιάρισμα σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.