Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Παράγοντας υπευθυνος για τον ξυλοδαρμό Βασσάρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, έχει ολοκληρωθεί και καταγράφει ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης στον διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας και παρατηρητή του Τάσου Κάκου στο παιχνίδι, μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ!
Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει η ΕΥΠ και οι αστυνομικές αρχές για όσα έγιναν πριν από την επίθεση αλλά και έξω από το σπίτι της πεθεράς του Κύρου Βασσάρα στα Καμίνια, υπάρχουν διαπιστωμένες συνομιλίες, στο ημίχρονο του αγώνα, που έγιναν από το κινητό του συγκεκριμένου παράγοντα προς άνθρωπο της νύχτας με το παρωνύμιο «θαμνάκιας»! Κομβικό ρόλο στην επαφή του «θαμνάκια» με τον μεγαλοπαράγοντα φέρεται να έπαιξε άτομο που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας, στον Πειραιά!
Στη διάρκεια της διαδρομής (ΟΑΚΑ - Καμίνια) που ακολούθησαν οι δράστες, παρακολουθώντας το ταξί στο οποίο επέβαινε ο κ. Βασσάρας, διαπιστώθηκαν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης να δίνει οδηγίες σχετικά με το πού να περιμένουν τον τέως διεθνή διαιτητή και πώς να ενεργήσουν.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη, να σχηματιστεί δικογραφία και να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.