Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/03) η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου εγκρίθηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Το ποσό της αύξησης ανέρχεται στα 20.000.002 ευρώ και θα έχει διάρκεια μέχρι της 28 Ιουνίου και για να συμμετέχει κανείς θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 20000 ευρώ.
Πρόεδρος της Γ.Σ. είναι το μέλος της ΠΑΕ Γιώργος Φαρλαλής και στη διαδικασία, εκπροσωπούνται 1.482.217 μετοχές, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 67.3%.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν αυτό της αιρετής διοίκησης, αλλά κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για κάτι τέτοιο.
«Η ΠΑΕ είναι σε διαδικασία συνεχών αυξήσεων κεφαλαίου, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, μπορεί να το δείξει» σχολίασε ο Φαρλαλής, όταν ρωτήθηκε από το σώμα για την περίπτωση των Αράβων.
Προς το τέλος της συνέλευσης, πήρε το λόγο ο Ηλίας Παντελιάδης, μέλος των διοικήσεων Μπατατούδη και Γούμενου, και ρώτησε αν υπάρχει πρόοδος στο θέμα των χρεών, καθώς λόγω της συμμετοχής του στις προηγούμενες διοικήσεις αντιμετωπίζει προβλήματα με την εφορία.
Ο Φαρλαλής απάντησε ότι το θέμα των χρεών είναι προτεραιότητα για τη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία είναι σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να το λύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.