Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Τέλος το Alter;

Από σήμερα, Δευτέρα 28/3, το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Alter αλλάζει ριζικά. Πλέον δεν θα προβάλετε κανένα ζωντανό ή μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν αρχίσει να παίζονται παλιές cult σειρές ακόμα και στην ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου! Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εκπομπές Ελιές θρούμπες, Σοβαρότης μηδέν, Στην κουζίνα με τη Βέφα, Ζούγκα symmory κ.α.

Σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού αργά χτες το βράδυ μιλάει για αλλαγές στο πρόγραμμά του αλλά χωρίς να διευκρινίζει για πόσο διάστημα θα ισχύσουν. Η απόφαση πάρθηκε προφανώς μετά και την επίσχεση εργασίας περισσότερων από 160 τεχνικών της «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» ή σε κάποια απεργία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ή σε κάποιο πλάνο της ιδιοκτησίας.

Είναι φανερό ότι τα οικονομικά προβλήματα στο Alter συνεχίζονται. Τέλος διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και το κυπριακό «Capital Management LTD» θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ίσως αυτή είναι και η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για το κανάλι από το Μπουρνάζι.

Πηγή: www.blogtv.gr/?p=5824

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.