Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Video: τραγικό ατύχημα στο γερμανικό «είσαι μέσα?!»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του προγράμματος οι υπεύθυνοι διέκοψαν την ζωντανή μετάδοση του σόου. Ο παρουσιαστής με τρεμάμενη φωνή... δήλωσε πως «κανείς μετά από αυτό, έχει διάθεση να συνεχιστεί το πρόγραμμα»

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Στο σόου που γνωρίσαμε και μέσα από την συχνότητα του ALPHA και με τίτλο «Είσαι μέσα…?!» (παρουσίαζε ένα φεγγάρι η Βίκυ Καγιά) άνθρωποι της διπλανής πόρτας εμφανίζονται για να αποδείξουν τις ικανότητες τους στο στούντιο. Μία διασημότητα από τον χώρο του θεάματος στοιχηματίζει στο ερώτημα «Μπορεί να τα κατέφερει?». Στο αποψινό σόου και λίγο μετά την πρώτη ώρα προβολής του τρίωρου σόου ο 23χρονος Σάμουελ Κοχ στοιχηματίζει πως μπορεί με την βοήθεια των λεγόμενων Power-Jumper να πηδήξει πέντε φορές πάνω από κινούμενα αυτοκίνητα. Πρώτη προσπάθεια και ο νεαρός τα καταφέρνει μία χαρά.
Ο κόσμος στο στούντιο χειροκροτεί. Όλα κυλάνε ήρεμα και καλά ώσπου έρχεται η τέταρτη προσπάθεια: ο νεαρός αγγίζει με τα ειδικά αθλητικά παπούτσια το τζάμι του αυτοκινήτου, γλιστρά και πέφτει μπρούμυτα και με φόρα στο πάτωμα. Περνάνε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να κατανοήσει ο κόσμος τι έχει συμβεί! Ο νεαρός Σάμουελ παραμένει ξαπλωμένος στο πάτωμα, οι παρουσιαστές πανικόβλητοι φωνάζουν για ασθενοφόρα, οι τεχνικοί στρέφουν τις κάμερες μακριά από το συμβάν.

Το γεγονός συγκλονίζει τους τηλεθεατές που χαρίζουν κάθε έκτο Σάββατο του χρόνου υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο μακροβιότερο οικογενειακό σόου της Ευρώπης, εντός δύο λεπτών η σελίδα του ZDF έχει φρακάρει, χιλιάδες μηνύματα στο facebook και twitter που ψάχνουν να βρουν τα αίτια. Στις ένδεκα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, οι παρουσιαστές τονίζουν πως ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Δείτε το βίντεο ΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.