Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Εξώδικο από την Αθηναϊδα Νέγκα σε Star Chanel και Espresso

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

Η Αθηναϊδα Νέγκα έστειλε εξώδικο σε Star Chanel και Espresso με αφορμή δημοσιεύματα στο Facebook που την εμφανίζουν να έχει κλέψει κείμενα της Μαλβίνας Κάραλη

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ –ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Της Αθηναϊδος Νέγκα, κατοίκου Αθηνών, οδός Λεωφόρος Συγγρού αρ. 174.

ΚΑΤΑ

1) Του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANEL, που εδρεύει στην Κάτω Κηφισιά Αττικής, οδός Βιλτανιώτη αρ. 36.

2) Της εφημερίδας ESPRESSO, που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αττικής, οδός Γ. Αβέρωφ αρ. 26-28.

Κοινοποιούμενη: 1) Προς το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Λ. Αλεξάνδρας αρ. 173.

2) Την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

3) Κατά παντός τρίτου υπευθύνου

Προσφάτως στο facebook αναρτήθηκαν από άγνωστους δράστες σχόλια που αφορούν το πρόσωπό μου που είναι απολύτως ψευδή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα πρόκειται για αναφορές ψευδέστατες και κακοηθέστατες σύμφωνα με τις οποίες φέρομαι να έχω υποκλέψει κείμενα της αποβιώσασας Μαλβίνας Κάραλη.

Ευνόητο είναι ότι θα επακολουθήσουν δικαστικές ενέργειες κατά των δραστών που προσβάλλουν βάναυσα τη τιμή και την υπόληψή μου και θα κινηθούν οι δέουσες ποινικές διαδικασίες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων.

Παρά ταύτα δημοσιογράφοι των μέσω ενημέρωσής σας με πολιορκούν με ερωτήσεις γύρω από τα ως άνω ψευδέστατα και κακοηθέστατα ζητήματα παρά το γεγονός ότι τους δήλωσα κατ’ επανάληψη ότι δεν επιθυμώ να προβώ σε καμία απολύτως δήλωση για το εν λόγω ζήτημα.

Ήδη με την παρούσα σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση που γίνει οποιαδήποτε αναφορά στα μέσα ενημέρωσής σας σε σχέση με το παραπάνω ζήτημα και με τον τρόπο αυτό γίνει αναπαραγωγή των δυσφημιστικών και συκοφαντικών γεγονότων θα υπάρξουν άμεσες δικαστικές ενέργειες και εναντίον σας.

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής σας ότι το όλο αυτό ζήτημα είναι κατασκευασμένο και αποσκοπεί απλά και μόνο στην ενίσχυση της τηλεθέασης και της αναγνωσιμότητας αντίστοιχα των μέσων ενημέρωσής σας με αφορμή το γεγονός ότι το παρόν χρονικό διάστημα συμμετέχω σε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Υπό το πρόσχημα λοιπόν της ενημέρωση του κοινού σας καθιστώ σαφές ότι δεν μπορείτε να αναπαράγετε ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις και για το λόγο αυτό έχω δώσει εντολή στη Δικηγορική Εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΣΑΙΡΙΑ εάν υπάρξει προσβολή, να κινηθεί άμεσα κατά παντός υπευθύνου αστικά και ποινικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.