Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Θοδωρής Δρακάκης: Πάλεψα και νίκησα τον καρκίνο

«Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή». Έτσι έμαθε ο Θοδωρής Δρακάκης, ο παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, αρχές Ιανουαρίου του 2006 ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.
«ΟΚ. Θα το σκεφτώ και κάποια στιγμή, θα ξανάρθουμε», ήταν η απάντηση του στον γιατρό που του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
«Δεν καταλάβατε κύριε Δρακάκη, έχετε καρκίνο κι αν δεν εισαχθείτε άμεσα στο νοσοκομείο κινδυνεύει η ζωή σας», προσπάθησε να τον συνεφέρει η γιατρός.
Ο ίδιος περιγράφει τις επόμενες στιγμές στο περιοδικό People. «Έφυγα, πήρα ένα μπουκάλι ουίσκι, ένα... πακέτο τσιγάρα-που δεν κάπνιζα τότε-,πήγα στην Πάρνηθα με το αυτοκίνητο μου και ήπια. Ήθελα να ηρεμήσω και να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αμέσως μετά, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Μαλέλλη και του είπα: “Φίλε μου Σταμάτη έχω αυτό κι αυτό και δεν ξέρω αν θα σε ξαναδώ ποτέ”.»
Όταν το συναίσθημα έδωσε χώρο στην λογική ο Θοδωρής Δρακάκης εισήχθη στο νοσοκομείο. Τα δύσκολα που πέρασαν, έκαναν τον ίδιο πιο δυνατό. «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, αλλά δυνατός είναι μόνο ο Θοδωρής, όχι εγώ», ομολογεί η Δήμητρα, η σύζυγός του.
«Έκανα κάποιες κυστεοσκοπήσεις και υπέρηχους για να ελέγχεται η εσωτερική κατάσταση της κύστης. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά, χάρη στο γιατρό μου», λέει ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων και συμπληρώνει «το παν είναι να είσαι αισιόδοξος και να χαμογελάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.