Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των δύο Κινέζων

Λύθηκε το μυστήριο της δολοφονίας των δύο Κινέζων, ηλικίας 31 και 28 ετών τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου σε διαμέρισμα - εστιατόριο πρώτου ορόφου στην οδο Κολοκυνθούς 25, καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας του τρίτου Κινέζου, τον οποίο οι δράστες τραυμάτισαν.

Δράστες της δολοφονικής επίθεσης είναι δύο 24χρονοι και ένας 31χρονος, Κινέζοι υπήκοοι, καθώς και ένας ακόμη άγνωστος άνδρας κινεζικής καταγωγής.

Κϊνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές των κατηγορουμένων με το 31χρονο θύμα, καθόσον ως μέλη αντίπαλων ομάδων, είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν σε ελληνικό νησί, σχετικά με την οικονομική εκμετάλλευση και τον εκβιασμό των Κινέζων, που εργάζονται ως μασέρ στις παραλίες του νησιού.

Οι δράστες θέλοντας να τον εκδικηθούν, το βράδυ της δολοφονίας, τηλεφώνησαν στο πρώτο θύμα και με το πρόσχημα να συναντηθούν για να δειπνήσουν σε κινεζικό εστιατόριο, της οδού Κολοκυνθούς 25, επιτέθηκαν κατά αυτού και της παρέας του, επιφέροντάς τους πολλαπλά πλήγματα, με ειδικά κοφτερά εγχειρίδια.

Σε βάρος των κατηγορουμένων, οι οποίοι αμέσως μετά την πράξη τους διέφυγαν εκτός Ελλάδας, εκδόθηκαν Εντάλματα Σύλληψης από την ανακρίτρια του 21ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.