Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Αστυνομικά γιλέκα... με χορηγό τσιμεντοβιομηχανία

Ακόμη και την ασφάλεια των αστυνομικών έχει επηρεάσει η κρίση!

Είναι χαρακτηριστικό πως το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφερε να προμηθευθεί αλεξίσφαιρα γιλέκα νέου τύπου... χάρη στη
χορηγία γνωστής τσιμεντοβιομηχανίας.

Σε διαφορετική περίπτωση οι αστυνομικοί θα εκτελούσαν υπηρεσία εκτειθέμενοι σε κινδύνους, επειδή τα γιλέκα που είχαν στη διάθεσή τους ήταν παλιά και δεν επαρκούσαν για να τους προστατεύσουν.

Χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία κατάφεραν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) να αποκτήσουν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας.

Ορισμένοι αστυνομικοί είχαν φθάσει στο σημείο να αγοράζουν γιλέκα... με δικά τους χρήματα! Οι μήνες περνούσαν και επειδή το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν είχε προχωρήσει σε παράδοση νέου τύπου γιλέκων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας κατάφερε να έλθει σε συνεννόηση με γνωστή τσιμεντοβιομηχανία που ανέλαβε το κόστος αγοράς 25 γιλέκων νέου τύπου.

Μάλιστα η επαφή έγινε απο κοινού με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν οι αστυνομικοί τα γιλέκα τους.

Τα γιλέκα παραδόθηκαν προ ημερών, ενώ τι προσεχές χρονικό διάστημα θα παραδοθούν άλλα 25, προστατευτικά κράνη και υπηρεσιακά πιστόλια τα οποία όμως έχουν αγοραστεί με έξοδα του Αρχηγειου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ της Πένυς Μακρή στο Patra Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.