Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

14χρονος εκτελεστής για καρτέλ ναρκωτικών

Περισσότερους από επτά ανθρώπους είχε εκτελέσει ο μασκοφόρος εκτελεστής του καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό μέχρι να συλληφθεί από δυνάμεις του στρατού. Ο θρυλικός «El Ponchis».. ο «μασκοφόρος» όπως ήταν το παρατσούκλι του επρόκειτο τελικά για έναν 14χρονο με αμερικανική υπηκοότητα. Ο Edgar Jimenez εργαζόταν ως εκτελεστής για ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό και ήταν ένας από τους καλύτερους σκοπευτές που είχαν χρησιμοποιήσει οι «βαρόνοι» της περιοχής

Ο 14χρονος έχει τρεις αδελφές, εκ των οποίων η μία είναι ερωμένη ενός βαρόνου της κοκαΐνης και η δεύτερη βασικό μέλος του καρτέλ ναρκωτικών. Η τρίτη αδελφή είναι η μόνη που δεν φαίνεται να έχει σχέση με αυτήν την οικογένεια των Ντάλτον. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας ο έφηβος και οι αδελφές του εργάζονται για το καρτέλ του Hector Beltran Leyva ενός από τους ισχυρότερους βαρόνους της περιοχής του οποίου ο αδελφός σκοτώθηκε πέρυσι από Μεξικανούς πεζοναύτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Μεξικού «La Razon», το έπαθλο του 14χρονου για κάθε επιτυχημένη εκτέλεση έφθανε τις 3.000 δολάρια.
Ο Edgar Jimenez κατοικούσε στην πόλη της Τιχουάνα, η οποία κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό δολοφονιών , με 2657 δολοφονίες το 2009, τέσσερις φορές δηλαδή περισσότερες από όσες στη Βαγδάτη και από την ηλικία των 11 ετών ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.