Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010

Κρεμάστηκε 12χρονος επειδή τον πείραζαν στο σχολείο

Ο 12χρονος Bradley Wiseman κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όταν κάποιοι συμμαθητές του τον τρομοκρατούσαν και τον πείραζαν για τον τρόπο που μιλάει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Bradley ήταν πάντα ένα πολύ ευγενικό και γλυκομίλητο αγόρι και αυτό τον είχε κάνει ιδανικό στόχο για του ταραχοποιούς συμμαθητές του που τον κορόιδευαν μέσα στο σχολείο.

Ο 12χρονος κρεμάστηκε στο σπίτι όπου μένει, την Δευτέρα που μας πέρασε. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα οι φίλοι του δημιούργησαν μια ιστοσελίδα στη μνήμη του Bradley, μέσα από την οποία καταδικάζουν τα όσα συνέβησαν.

«Εύχομαι οι τύψεις να τους ακολουθούν για πάντα και να καταλάβουν τη σοβαρότητα αυτού που έκαναν. RIP Bradley… σε αγαπάμε» έγραψε η καλή του φίλη Shelly-Louise Hindley στο Facebook.

Οι γείτονες τώρα βρίσκονται στο πλευρό της 37χρονης μητέρας. «Είμαστε όλοι εδώ για εκείνη. Είχε ένα πολύ καλό παιδί, και πολύ ευγενικό. Αποκλείεται να είχε κάνει κάτι τέτοιο αν δεν τον είχαν τρομοκρατήσει στο σχολείο. Δεν ήταν τέτοιο παιδί» είπε ένας γείτονας.
Ο Bradley συμμετείχε και στην ομάδα Rugby του σχολείου. Ο προπονητής του John Wills είπε: «Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν είχα παρατηρήσει απολύτως τίποτα αν τον πείραζαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή των αγώνων».

Ο νεαρός μαθητής ήταν πολύ αγαπητός μεταξύ των συμμαθητών του και αρκετά δημοφιλής. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παραπονεθεί για κάτι. «Δεν το άξιζες αυτό, κανένας δεν το αξίζει. Ήταν σοκ για όλους μας και έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ» έγραψε ένας φίλος του στη σελίδα στο Facebook.
spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To sxolio sas!!

Αναγνώστες

Ο Admin δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των post στο blog.